Om mig

 

Jag som bloggar på Hyunmee.se heter Hanna, är 32 och bor i villa i västsverige med min sambo Kim och våra tjejer Ella född sommaren -09 och Kajsa född hösten -11.

Jag är planeringsmänniska, shoppingfreak, tidsoptimist, perfektionist, datanörd och ganska snäll och omtänksam. Min integritet är en del av mig och jag uppfattas nog snarare som lite hemlighetsfull än som en öppen bok. Jobbar som sjuksköterska och skulle helst av allt vilja vara bäst i världen på att skriva. Älskar snygga kläder, sköna bloggar, godis och sötsaker, god mat (om jag själv slipper laga den), att avnjuta en bra bok eller film, Mariah Carey, Melodifestivalen och ESC. Mindre förtjust är jag i åska, trädgårdsarbete, rökning på offentliga platser och rasism.

Bloggar gör jag för min egen skull för att ventilera, hålla kreativiteten vid liv och för att dela med mig av mina tankar och upplevelser. Mina inspirationskällor i livet är min älskade familj, i synnerhet mina barn, och mina underbara vänner. Det framkommer nog ganska tydligt i mina inlägg.

Välkommen in i min enkla men smått fantastiska vardag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>