Inte exakt som jag ville men ok ändå.

20140309-000151.jpg

Sanna Nielsen vann Melodifestivalen. Med bara två ynka poäng slog hon tvåan Ace Wilder (för övrigt den som fick min röst när det stod mellan de två mest segertippade). Mina förhandsfavoriter Ellen Benediktson och Oscar Zia slutade sjua respektive åtta. Så kan det gå!

Jag är inte alltför förvånad, inte särskilt besviken heller. Det är väl som de säger, att det är Sannas tur i år. Hon har alltid varit en sådan artist som jag varken älskar eller hatar. Hon är bara… helt ok. Jag har svårt att få bort dansbandsstämpeln från henne, men har alltid tyckt att hon är en tillräckligt säker och professionell artist för att kunna göra bra ifrån sig i Eurovision. Och nu är det upp till bevis. Tiden fram till Eurovision får gärna gå fort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>