Grattis på födelsedagen, älskling!

Planen var att jag och barnen skulle åka och köpa en födelsedagspresent till Kim. Vi hade inte hunnit slutföra uppdraget då vi krockade med en bil i en vägkorsning utanför en närliggande kommun. Innan jag knappt hunnit förstå vad som hänt fanns räddningstjänsten på plats med ambulanser och brandbilar och det var världens pådrag.

Jag tänker inte gå in på några detaljer om hur olyckan gick till men jag kan säga att vi för tillfället har en bil mindre än vanligt, en för övrigt ganska obetydlig petitess i sammanhanget. Mest av allt är jag glad och tacksam för att ingen kom till skada och det känns ungefär som knivhugg i magen när jag tänker på hur illa det faktiskt hade kunnat gå. Man känner sig ganska liten på jorden när man inser vilka krafter som man har att göra med i en trafikolycka.

En reaktion på “Grattis på födelsedagen, älskling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>