Sjuk sköterska

Äntligen dags för lite ledighet! Är det inte som upplagt för att vakna genomförkyld och med nackspärr hela vägen ner till tårna, typ. Jag skojar inte när jag säger att det har varit arbetsveckan from hell på jobbet. Jag har jobbat över varje dag i flera dagars tid, hela tiden med en konstant känsla av att sammanbrottet är nära.

Vilken tur att jag är ledig hela helgen så att jag kan ägna mig åt mitt nya fritidsprojekt: Att sova! På måndag ska jag vara piggelin och redo för en ny arbetsvecka igen. På mitt jobb får man nämligen inte sjukskriva sig, för det finns ingen personal att ringa in när någon är sjuk. Denna sjuksköterskelojaliteten alltså. Jag vill bara spy på den just nu.

Och neeej då, jag är inte alls bitter! ;-)

En reaktion på “Sjuk sköterska

  1. Vad tråkigt! Jag har ofta upplevt att jag blir sjuk just när det är ledighet och relax på g. Kanske för att man liksom slappnar av då? Jag brukar ofta under jobbiga perioder välkomna förkylningar med öppna armar, för att man äntligen får möjlighet att vila.
    Tänk på att det faktiskt finns timanställda sjuksköterskor, och ta hand om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>